2015-01-27 09:09:14• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Este nagyszerű ötlet jut az eszébe

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Vízöntő jegyében álló Merkúr pontosan a megfelelő szavakat adja a szájába a tárgyalásokon, és kizárja, hogy hibát követhessen el. A problémák megoldását kirázza a kisujjából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma alaposabb lesz mint máskor, ezért mások akár úgy is láthatják, hogy lelassult, de higgye el, hosszú távon ez lesz a legkifizetődőbb. A szerelemben építsen a hűségre és az állhatatosságra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, a 9. sorsterületen. Ha utazni szeretne, ez az egyik legjobb alkalom erre. Ha itthon marad, olyan dolgokról is értesülhet a barátaitól, melyeket másoktól nem tudhatna meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Fontos, hogy ma különös gonddal válogassa meg a szavait, nehogy fájdalmat okozzon valakinek, mert a többiek még önnél is érzékenyebbek. A Hold a Kos és a Bika jegye közötti korláton „billeg”, ez komoly hangulatváltozásokat hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma a legapróbb figyelmetlenség is óriási fájdalmat okozhat másoknak. Igyekezzen senkinek sem a tyúkszemére taposni. Este tegyen egy kiadós sétát, és szellőztesse ki a fejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold 19 óra 30 perckor már a Bika jegyében látható, és ez nagyon jól jön önnek. Ez a nap alkalmas a találkozók, megbeszélések szervezésére, fontos dolgok intézésére. Délután egy kisebb vita végül jó gondolatokhoz vezethet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Most könnyebben el tudja érni a céljait, ha az ismereteire támaszkodik. Dolgozzon nagyon pontosan, és olvassa el az apró betűs részeket is. Felnőtt kort elért családtagjait hagyja érvényesülni, és legyen kész kompromisszumot kötni velük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold lehetőséget ad arra, hogy átgondolja a kapcsolatát és a családját érintő kérdéseket, és le tudja vonni a megfelelő következtetéseket. Délután igyekezzen minél több időt a friss levegőn tölteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója, a Jupiter, a legjobb fényszöget veti a Nyilas jegyére, a 3. sorsterületén pedig bolygócsoportosulás van. Több alkalma is lesz észrevenni, hogy milyen sokan szeretik és ragaszkodnak önhöz. Egy közös vacsorával viszonozhatja mindezt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma az anyagi javakat jelző területén tartózkodnak a fontos bolygók: sok lehetőség nyílik meg ön előtt. Beleérző képességével és tapintatosságával elérheti beszélgetőpartnerét, és megtudhat olyan információkat is, amelyekre sürgősen szüksége van. Komoly tőkét kovácsolhat abból, amit elmondanak önnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr segítségével most könnyedén köthet új ismeretségeket, és szívesen osztja meg a tudását másokkal. Ön kitűnően tud magyarázni, erre pedig a partnerének nagy szüksége lesz. Este nagyszerű ötlet jut az eszébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Délután nagyon figyeljen arra, hogy meg tudja őrizni a nyugalmát, és ne szóljon vissza senkinek. Az Uránusz az anyagi dolgokban meggondolatlanná teszi.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: